Koncert Ensemble MidtVest| Stjernestunder med Nicholas Daniel

Med Ensemble MidtVests tradition for at bringe verdenskendte solister til Danmark, er de nu glade for at kunne præsentere oboisten Nicholas Daniel, som har designet et program til ensemblet og sig selv.

Programmet præsenterer en blanding af meget kendte stykker og komponister med mindre kendte, som både kan være glemte perler fra fortiden eller store nye stemmer. Vi glæder og til alt fra intime dialoger mellem to oboister til et stort anlagt stykke for ni musikere.

Nicholas Daniel er født i Storbritannien. Nicholas Daniel har længe været anerkendt som en af verdens store oboister og er en af Storbritanniens bedst kendte musikere. Han har udvidet repertoiret for sit instrument markant med bestilling af hundredvis af nye værker. (Foto: Eric Richmond)

Program

Wolfgang Amadeus Mozart: Fløjtekvartet i C-dur, K.Anh  171/285b (Arr. for obo kvartet)
Arrangementer og stykker for to oboer med værker af Mozart, Yun, Telemann og Musgrave

Eleanor Alberga: "Tiger Dream in Forest Green" for fløjte, obo, cello og klaver
Wolfgang Amadeus Mozart: Adagio for obo og strygetrio, K580a, completion ND
Samuel Coleridge Taylor: Nonet i f-mol, op. 2

Medvirkende musikere:
Nicholas Daniel, obo
Nicolas Dautricourt, violin
Sanna Ripatti, bratsch
Jonathan Slaatto, cello
Ditlev Damkjær, kontrabas
Charlotte Norholt, fløjte
Peter Kirstein, obo
Natalie Harris, klarinet
Yavor Petkov, fagot
Neil Page, horn
Martin Qvist Hansen, klaver

Praktisk information

Medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner modtager 50 kr. rabat pr. billet (rabatten omfatter også en ledsager) Obs. rabatkode vil blive sendt ud med vennernes nyhedsbrev

Standardpris, voksen: 150 kr.
Unge under 25 år og studerende: gratis

Køb billet via ensemblets hjemmeside her

Dørene åbner kl. 19:30

bubble