Reserver plads

Omvisning | Tæt på:  Peter Linde Busk Hvem taler om sejr? At overstå er alt

Kom på offentlig omvisning med kunstmuseets formidlingsinspektør, Katrine Sofie Jepsen i den aktuelle særudstilling Peter Linde Busk – Hvem taler om sejr? At overstå er alt.

Særudstillingen kredser især om en helt særlig, nyskabende genre af mosaikker og relieffer, som Peter Linde Busk frembringer nærmest udelukkende med tiloversblevne materialer fra tidligere værkproduktioner, heriblandt lærredsrester, kobbertryksplader og keramiske fragmenter.

Der arbejdes med andre ord ud fra et dogme om, at alt skal recirkuleres; et genbrugsideal, der på én gang omhandler bæredygtighed, æstetisk benspænd og et ønske om at lade de forhåndenværende materialers iboende potentiale spille med i den kreative proces. 

Holstebro Kunstmuseum viste, som det første museum herhjemme, en solopræsentation med Peter Linde Busk (The Staging Area, 2013). Omdrejningspunktet for den aktuelle særudstilling er de seneste omtrent ti års produktion sammen med en større mængde helt nyproducerede værker. Fokus rettes altså på Peter Linde Busks fuldmodne praksis og det aktuelle kunstneriske ståsted. 

Praktisk information
Det er gratis at komme med på omvisningen efter betalt entré til museet.
Tilmelding er nødvendig
Reserver plads her

Husk at Holstebro Kunstmuseum har fri entré for børn og unge under 26 år samt for Holstebro Kunstmuseums Venner. Medlemskabet koster 300 kr. Pensionist og studerende 250 kr. Gælder for indehaveren samt 1 ledsager.
_
Foto: Fra åbningen af særudstillingen Peter Linde Busk - Hvem taler om sejr? At overstå er alt d. 4. marts 2023.

bubble