Reserver plads

Tur til Kunsten i Aalborg

Kom med på tur og oplev stribevis af Heerup-værker på Kunstens store og anmelderroste udstilling: Henry Heerup – Hvad skulle vi gøre uden fantasien?

Har du lyst til at opleve Henry Heerups værker i nye rammer? Så kom med på en hyggelig og lærerig udflugt med Holstebro Kunstmuseums Venneforening lørdag d. 16.03 kl. 08:00 - 17:30
Obs. tilmelding senest torsdag d. 22.02.2024 kl. 12:00

En del af Holstebro Kunstmuseums Heerup-samling er for tiden udlånt til Kunsten i Aalborg, bl.a. værkerne Livsfrise (1952), Skraldemodel med motorcykel (u.å.) og hovedværket Rotten (1933). De står naturligvis ikke alene, for udstillingen er baseret på en lang række indlån fra nær og fjern af værker af den folkekære kunstner.

Holstebro Kunstmuseums Venneforening inviterer i den anledning på en éndagstur til Aalborg med bus og både Heerup-omvisning og lækker brunch på Kunsten i Alvar Aaltos smukke arkitektoniske rammer.

Program:

Kl. 08:00      Afgang fra Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A. Der vil blive serveret kaffe/the og rundstykker i bussen.

Kl. 10.30       Ankomst til Kunsten i Aalborg.

Kl. 11.00        Omvisning i særudstillingen Henry Heerup – Hvad skulle vi gøre uden        fantasien? samt tid til at opleve kunstmuseets udstillinger på egen hånd.

Kl. 13.00       Fælles Brunch i Brasserie Kunsten

Kl. 15.00       Afgang fra Kunsten

Kl. 17.30        Forventet hjemkomst til Holstebro Kunstmuseum.

BRUNCH MENU*

Cremet røræg af økologiske æg serveret med brunchpølse og malt crumble
Koldrøget laks med hytteost og urter, citrusmayo og urteagurk
Croissant serveret med hjemmelavet skinkesalat og syltede rødløg
Rosenbeck pølse serveret med svampe mayo og syltede svampe
Gammel knas ost med stikkelsbær kompot og knækbrød

Inkl.  kaffe, the, juice og vand ad libitum.

Hjemmelavet kage

* med forbehold for ændringer

Pris:
(inkluderer bustur, morgenmad i bussen, museumsbesøg med omvisning, brunch inkl. kaffe, the, juice og vand)

Standardbillet: 950 kr.

Medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner (samt venners ledsager): 650 kr.

!! Det kan betale sig at blive ven af Holstebro Kunstmuseum !!

Normalpris for 1 års medlemskab: Standard: 300 kr. / Pensionister & studerende: 250 kr.

Der er mange fordele ved at blive medlem af vores Venneforening, og netop denne tur er en oplagt anledning til at tage del i fællesskabet og medlemsfordelene

Ved indmelding får både du og en ledsager turen til en vennepris på 650 kr. Indmeldingen koster blot 300 kr. / 250 kr. for pensionister og studerende. Altså vil du ved indmelding ifm. med turen kunne tilkøbe medlemskabet til samme pris som en standardbillet. Dit nye medlemskort vil du få overrakt i bussen.

Blandt medlemsfordelene er:

• Gratis adgang med 1 ledsager til Holstebro Kunstmuseums samlinger, særudstillinger, rundvisninger og en lang række foredrag.
  • Rabat på entré til Holstebro Museum også til 1 ledsager: 55 kr. pr. person.
  • Indbydelse til ferniseringer på Holstebro Kunstmuseum tilsendes.
  • Udstillingsprogrammer til Holstebro Kunstmuseums særudstillinger tilsendes.
  • Louisiana 2 for 1. Med dit gyldige medlemskort til Holstebro Kunstmuseums Venner har du mulighed for at gå 2 ind, men kun betale for 1 på Louisiana i Humlebæk
  • Rabat også til 1 ledsager på særarrangementer i Holstebro Kunstmuseum, hvor der kræves særskilt entré.
  • 20% rabat på kataloger udgivet på Holstebro Kunstmuseums Forlag.
  • 50 kr. rabat pr. billet til Ensemble MidtVests koncerter.
  • Gratis adgang til Holstebro Folkeuniversitets foredrag og arrangementer.

Læs mere om de mange medlemsfordele her

Praktisk

Der kan max. komme 50 deltagere med på turen. Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding senest torsdag d. 22.02.2024 kl. 12:00

Tilmeldingen er bindende. Turen gennemføres kun ved min. 30 deltagere.

Når museet har konstateret at turen gennemføres, fremsender vi informationer vedrørende betaling pr. mail.

Ønsker du at gøre brug af muligheden for at blive medlem af Holstebro Kunstmuseums Venner, vælges dette ved tilmelding. Dit nye medlemskort vil blive udleveret i bussen.

bubble